ZAPPA

TATUERINGSBORTAGNING

Utför kostnadseffektiv tatueringsborttagning och andra behandlingar med laser sedan 2010

BEHANDLINGAR

TATUERINGSBORTTAGNING

Idag är det ca 30% som ångrar sina tatueringar. Vissa vill bli helt fria från sina tatueringar, i dessa fall är utgångsläget det som avgör.

Tatueringsborttagning är det ord vi använder oss mest av, men i de flesta fallen är det egentligen bara en tatueringsblekning vi efterfrågar oss, men är det så att borttagning är dina önskemål så är jag alltid extra tydlig med att vi måste kolla utifrån de förutsättningar just du har, och med det menar jag, hur din tatuering ser ut, ev ärrbildning, färger, storlek, placering, osv. Att bli helt av med sin tatuering kräver mer behandlingar än att bleka ner, men samtidigt kanske du är beredd att lägga den tiden och de antal kronorna extra för att bli av med det du är missnöjd över.
Jag har haft kunder som efter bara 4ggr blivit av med sina tatueringar, men samtidigt så finns de de kunder med dåliga förutsättningar där det har tagit 10ggr. Så efter ett par behandlingar är det lättare att ge en mer uppskattad tidsram just för dig.

TATUERINGSBLEKNING

Tatueringsblekning öppnar upp helt nya möjligheter för att göra en ny tatuering. Att göra en coverup över en oblekt tatuering är en nödlösning med ett sämre slutresultat.

I dag är det allt fler personer som är intresserade av att bleka ner sin tatuering än att helt bli av med den helt. Att bleka ner en tatuering istället för att bara köra över med nått nytt motiv har så mycket mer fördelar. Genom att du bleker ner den öppnar du upp möjligheterna för att faktiskt göra något du vill ha och vill leva med, istället för en nödlösning som är anpassat för det motivet du redan en gång ångrat.
Tyvärr gör många misstaget att göra en så kallad coverup, på en tatuering de inte gillar, och i slutändan så ångrar de även coverupen, då har man redan försämrat eller förlängt förutsättningarna för en effektiv tatueringsborttagning/blekning, men framförallt slösat en massa onödiga pengar. Ju ytligare tatueringen sitter, ju lättare svarar den på lasern, och därmed bleks den allt snabbare, och ett slutresultat är inte allt för långt borta.
Att som kund välja att bleka sin tatuering innan ett nytt motiv ska göras, visar ofta på ett intresse att göra rätt gentemot tatueraren, Alla tatuerare är olika men det flesta uppskattar en blek tatuering att tatuera över, det blir annars lite som att komma in med en oljemålning till en konstnär och be han/hon att måla över den med akvarell. Så se fördelarna med Tatueringsblekning på ett klokt sett, du kommer bli nöjdare med slutresultatet, tatueraren är inte låst till ett motiv och din plånbok blir inte lidande.

KOSMETISK TATUERING

Tatuerade ögonbryn blir allt mer vanligare då 3D bryn nått en stor utveckling, dessvärre finns det många som fortfarande dom som ångrar sig, och då är laserbehandlingar en av det mest effektiva metoder att ta bort med.

Idag är det många som väljer att tatuerafFylla sina bryn med hjälp av kosmetisk tatuering. Idag har komsmetisk tatuering nått stor utveckling och med hjälp av dagens 3D effekt kan du få helt grymma resultat. En permanent makeup försvinner aldrig helt, men reduceras när hudens cellförnyelse fortskrider. Men sen finns det de personer som råkar ut för ”riktig färg” alltså färg som är ämnad för den vanliga tatueringen på resten av kroppen, denna är då mer och bestående, är det då ett resultat man vill ändra på eller inte är helt nöjd med, blir laser ett hjälpmedel att ta till.
Jag har lasrat ögonbryn under mina år, några där 1-3 behandlingar har räckt och några har behövt ett par till behandlingar, här är det som med vanliga tatueringar väldigt individuellt hur du svarar, men detta är en av de effektivaste metoderna.

KOSTNAD

Vad kostar det med laserbehandling?

 

För att ge ett mer exakt kostnadsförslag är du välkommen på en kostnadsfri konsultation.

 

1500:- per påbörjad timma om inte annat ges vid konsultation.

 

Blekning alt. borttagning av bryn: 2000:- för 3 behandlingar.

KONTAKTINFORMATION

A.L. LASERBEHANDLING

Alexandra Larsson

alexandra88@live.se

NUVARANDE ADRESS

IVORY TOWER TATTOO

SMEDJEGATAN 1

411 13 GÖTEBORG